Τα Καλύτερα Bars σε Ξενοδοχεία

Τα bars σε ξενοδοχεία έχουν εξελιχθεί σε κάτι πολύ περισσότερο από απλούς χώρους για ένα ποτό. Πολλά από αυτά έχουν γίνει δημοφιλείς προορισμοί για ντόπιους και ταξιδιώτες, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες, μοντέρνα ατμόσφαιρα και υψηλής ποιότητας gatherings.

Αθήνα:

  • Avra Bar & Lounge: Βρίσκεται στο Four Seasons Astir Palace Hotel, με εκπληκτική θέα στον Σαρωνικό κόλπο. Φημίζεται για τα κοκτέιλ του, την κομψή διακόσμηση και την ζωντανή μουσική.

  • Brown Acropol, a member of Brown Hotels: το υπέροχο roof bar στο Brown Acropol, είναι ο απόλυτος προορισμός για long drinks, business meetings ή απλά για ένα after-work drink – με ατμόσφαιρα, κλασσικά κοκτέιλς και θέα όπως μόνο η Αθήνα ξέρει να προσφέρει.

Λονδίνο

  • American Bar, Stafford Hotel: ένα bar ξενοδοχείου που αποτελεί δημοφιλή στέκι για ντόπιους και επισκέπτες από τη δεκαετία του 1920. Από κλασικά, vintage cocktails μέχρι νέες δημιουργίες του διευθυντή του μπαρ Benoit Provost, υπάρχει κάτι για κάθε επισκέπτη του Λονδίνου σ’ αυτόν τον κατάλογο ποτών. Με έναν νέο εξωτερικό χώρο καθισμάτων, το American αξίζει σίγουρα μια στάση την επόμενη φορά που θα βρίσκεστε στην πόλη του Λονδίνου.

Παρίσι:

  • Bar 228, Le Meurice, Paris: Βρίσκεται στην καρδιά του Παρισιού, το Bar 228 στο Le Meurice, μέρος της Dorchester Collection, είναι το στέκι που πρέπει να επισκεφθείτε. Από τα λίγα μέρη που σερβίρουν Dom Perignon ανά ποτήρι, το Bar 228 είναι άνετο αλλά πολυτελές. Πρόσφατα, το μπαρ λάνσαρε ένα νέο μενού, από τον σεφ Amaury Bouhours, έτσι ώστε οι επισκέπτες του μπαρ να μπορούν πλέον να απολαύσουν πιάτα εμπνευσμένα από τη νότια Γαλλία, μαζί με τα παραδοσιακά κοκτέιλ του μπαρ, όπως το Le 228, και μια εκτενή λίστα με σπάνια ποτά και κρασιά.

Γενεύη

  • Floor Two Bar, Grand Hotel Kempinski, Γενεύη: Όταν η αξιοζήλευτη θέα απο το διάσημο Σιντριβάνι Jet d’Eau και τη Λίμνη της Γενεύης δεν είναι ο κύριος λόγος που θα επισκεφτείτε το Floor Two Bar μέσα στο Grand Hotel Kempinski, τότε σίγουρα έχετε ανακαλύψει κάτι ξεχωριστό. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για ποτά αναψυχής ή επαγγελματικές συναντήσεις, στην πόλη που έχει τη φήμη ως το deal-making της Ευρώπης.